Mom’s Favourites: Kirsten

Kirsten is 26 jaar oud en woont samen met dochtertje Emma (2) bij haar ouders in een dorpje in de buurt van Rotterdam. ‘Al vanaf mijn zwangerschap zijn Emma en ik een team van twee. Mijn ex-partner wilde namelijk geen kinderen en besloot bij mij weg te gaan toen ik onverwacht zwanger bleek te zijn.’

TEKST COLINDA BORST-VAN LOON
WERK

‘Fotograaf & influencer. ‘In 2017 ben ik afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. En nu fotografeer ik voornamelijk kinderen en gezinnen. Dat is ook wel wat ik het liefst doe. In 2020 stonden er ook nog enkele bruiloftsshoots gepland, maar door corona zijn die helaas vooruitgeschoven.’

Naast haar werk als fotograaf is Kirsten ook influencer. Op haar Instagramaccount @mijngelukje deelt ze de mooiste foto’s van haar dochtertje Emma. Ze heeft een grote groep trouwe volgers. Hierdoor heeft Kirsten ook diverse samenwerkingen met bedrijven.

Badderen

‘Voor Emma gebruik ik altijd de producten van Naif. Ze heeft namelijk een erg gevoelige huid en dit is het enige product waar ze tegen kan en dat ook nog eens lekker ruikt. Voor mezelf ben ik niet zo merkvast en ik gebruik dus van alles door elkaar. Een foam of een scrub is wel mijn favoriet en dan vooral van Therme met een saunageurtje.’

Lezen

Het favoriete (voor) leesboekje van Emma: ‘Bobbi – De allerliefste mama’.

Prijs €7,99

Slapen

‘De spullen van het merk Puckababy hebben we hier veel gebruikt. Eerst om Emma in te bakeren en daarna de slaapzakken. Echt een topmerk.’

Hebbedingetjes

© Sostrene Grene

‘Søstrene Grene. Ze hebben hier zoveel hebbedingetjes. Van placemats tot haarelastiekjes. Ik ga eigenlijk nooit met lege handen naar buiten.’

Uitje

© Efteling

‘De Efteling. We hebben met z’n tweetjes een abonnement en zijn dan ook minstens één keer per maand in de Efteling te vinden. Zelf vind ik Droomvlucht het mooist, maar Emma wil het liefst in de achtbanen. Daar is ze natuurlijk nog veel te klein voor, dus we houden het maar bij het Sprookjesbos. Hier kijkt ze dan ook keer op keer haar ogen uit.’

Voor moeder

© NA-KD

Voor zichzelf shopt Kirsten graag bij H&M en NA-KD. Deze mooie roze blouse in spijkerstof van NA-KD is een van haar recente aankopen. De blouse heeft een klassieke kraag en mooie sluitknopen aan de voorzijde.

Voor dochter

© Little Indians

Voor Emma winkelt Kirsten bij de Zara, H&M en Next Direct, en soms ook tweedehands. ‘Jumpsuits vind ik erg leuk voor Emma, maar die zijn op dit moment totaal niet praktisch. Ze is namelijk bezig met zindelijk worden. Vaak draagt ze skinny jeans of een jurkje. Maar ik kies voor haar wel wat stoerdere items dan echt meisjesachtige kleding.’

Kinderkamer

‘Omdat ik nog bij mijn ouders woon, slapen Emma en ik samen op een kamer. Hierdoor heb ik helaas nog geen echte kinderkamer voor Emma kunnen inrichten. In haar deel van de kamer staan wel een heel mooie doorkijk kledingkast en een rotanstoeltje. Hier zit ze altijd op als ik haar tanden poets. En sinds kort maakt Emma haar eigen vlogjes, die nemen we ook op terwijl ze op dit stoeltje zit.’

© IXXI Ingela P Arrhenius

Favoriet

‘Een IXXI met foto’s van Emma. We hebben er zelfs drie in huis. In de woonkamer hangt een grote van Emma op het strand. Op de slaapkamer van Emma en mij hangt een close-up van haar gezichtje naar de zijkant, en op de slaapkamer van mijn ouders een collage met vier foto’s.’

Kirsten
Kirsten

Wil je meer zien van Kirsten en haar dochter Emma? Bekijk dan haar Instagramaccount

mijngelukje
Scroll naar top